Basketbal bij Joy-M

Joy-M

Joy-M is de basketbalvereniging uit het prachtige Malden. Onze club is opgericht met een passie voor het spel en een toewijding aan het verbeteren van het spel, het teamgevoel en plezier voor spelers van alle niveaus en leeftijden.

Onze Missie

Bij Joy-M streven we ernaar om een omgeving te creƫren waarin elke speler wordt aangemoedigd en ondersteund om zijn of haar volledige potentieel te bereiken, zowel op als buiten het veld. We geloven in het belang van discipline, respect, samenwerking en vriendschap, en we streven ernaar deze waarden te bevorderen in alles wat we doen

Waarom bij Joy-M basketballen?

  • Training en coaching: Onze ervaren coaches zijn toegewijd aan het begeleiden en ontwikkelen van spelers op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. We trainen 1x per week en zijn altijd bezig om onze spelers te helpen hun vaardigheden te verbeteren en hun begrip van het spel te verdiepen.
  • Wedstrijden en Toernooien: Als lid van Joy-M krijg je de kans om deel te nemen aan lokale competities, wedstrijden en toernooien, waar je je vaardigheden in de praktijk kunt brengen en nieuwe uitdagingen kunt aangaan.
  • Een gezellige gemeenschap: Bij Joy-M vormen we meer dan alleen een team; we zijn een hechte gemeenschap van gelijkgestemde individuen die samenwerken, elkaar ondersteunen en vriendschappen opbouwen die een leven lang meegaan.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over lid worden van Joy-M of wil je meer informatie over onze club? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen je weg te vinden bij Joy-M.

E-mail: joymbasketbal@gmail.com

Adres: Sportcentrum Malden, Veldsingel 29