Informatie nieuwe leden

Welkom, aankomend Joy-M lid, of ouder / verzorger van aankomend Joy-M lid.

Leuk dat je lid wilt worden van onze basketbalclub! Op deze pagina staat extra informatie voor je inschrijving bij Joy-M. Allereerst hebben we wat aanvullende informatie nodig om je in te schrijven bij zowel Joy-M als de Nederlandse Basketbal Bond (NBB). Deze gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk verwerkt en een deel daarvan wordt doorgegeven aan de NBB.

Inschrijven kan via onderstaande knop, die gaat naar het inschrijfformulier in Google Forms. Aan de hand van de gegevens zal Joy-M op basis van leeftijd en niveau een geschikt team voor je zoeken.

Voor inschrijving van een competitie spelend lid is het belangrijk dat je word aangemeld bij de basketbal app van Sportlink. Deze app is te vinden in de App store of Google Playstore. Hier kunt u vervolgens een account aanmaken waar alle uitslagen en andere taken teruggevonden kunnen worden. Belangrijk is hierbij dat het account wordt aangemaakt met hetzelfde emailadres dat bij aanmelding via Google Forms is opgegeven.

In sportlink staan alle wedstrijden en uitslagen voor het team waar je wordt ingeschreven. Hier zijn ook alle andere uitslagen van de Joy-M teams terug te vinden. Daarnaast worden ook de tafel- en scheidsrechters beurten hier weergegeven.

Bij de inschrijving van een lid komen wat verplichtingen kijken. Naast de verplichte tafel- en scheidsrechters beurten zal er ook contributie moeten worden betaald.

Mochten er nog vragen zijn n.a.v. de inschrijving, dan kun je altijd contact opnemen via het contactformulier